Kepiye cara nggawe spring godhong?

1.Ngrungokake bar sing rata

2. Bolongan pusat / Pengeboran

3. Proses pemanasan (proses panas & adhem)

1. Formulir Mata / Formulir Wrapper

2. Nglereni interior / mungkasi motong / nglereni jembaré / pungkasan tapering

3. End punching / end grooving / end bending / end forging / eye grinding / end rolling

4. Pusat bolongan pusat / Pengeboran / nibbing

4. Pangobatan Panas

1. Pemanasan

2. Hardening

3. Kamar

4.Quenching

5.Mempering

5. Preparasi permukaan

1. Peening cepet / peening stres

2. Lukisan utama

6. Proses persiyapan semak mata

1. Reaming mata / mboseni mripat

2. Lebokake sisipan

3. Ubah ganti jeneng

7. Ngumpulake

1. Uji coba sadurunge & uji coba

2. Lukisan rampung

3. Tandha & pengepakan

material cutting

Nglereni Bahan

Eye Rolling

Nggulung Mripat

Quenching

Quenching

Stress Peening

Stress Peening

Painting

Lukisan

Punching

Punching

Edge Cutting

Nglereni Edge

Tempering

Tempering

Assembling

Ngumpul


Wektu kiriman: Sep-07-2020