• about-img

babagan kita

sugeng rawuh

Jiangxi Jiachuang Automobile Technilogy Co., Ltd. minangka produsen profesional khusus ing produksi produk otopart luwih saka 18 taun kanthi sertifikat ISO9001 : 2015 lan TS16949, produk utama yaiku spring leaf, grumbulan lan ubolt,, Kita duwe telung pabrik sing ana ing propinsi HUNAN lan JIANGXI, lini produksi kanthi lengkap mesin otomatis majeng. kita wis ngekspor produk menyang kabeh jagad luwih saka 18 taun .kami nyuplai produk bermutu kanthi rega sing kompetitif lan layanan paling apik. Insinyur sing terlatih kanthi apik bisa menehi dhukungan teknis kanggo para klien. produk wis entuk reputasi dhuwur saka para pelanggan kaloro ing pasar lokal lan pasar luar negeri. Jaringan penjualan kita kalebu China, Eropa, Amerika Utara & Selatan, Timur Tengah, Afrika lan Asia.

maca liyane

Lini Produksi Otomatis On-site

paling apik kanggo sampeyan

Warta & Acara

menyang kita
maca liyane

Sertifikasi

pakurmatan