Babagan Kita

about-img

Jiangxi Jiachuang Automobile Technilogy Co., Ltd. minangka pabrikan profesional khusus produksi produk otopart luwih saka 18 taun kanthi sertifikat ISO9001 : 2015 lan TS16949, produk utama yaiku spring leaf, bushings lan ubolt,, Kita duwe telung pabrik sing ana ing HUNAN lan Provinsi JIANGXI, lini produksi kanthi mesin otomatis canggih. kita wis ngekspor produk menyang kabeh jagad luwih saka 18 taun .kami nyuplai produk bermutu kanthi rega sing kompetitif lan layanan paling apik. Insinyur sing terlatih kanthi apik bisa menehi dhukungan teknis kanggo para klien. produk wis entuk reputasi dhuwur saka para pelanggan kaloro ing pasar lokal lan pasar luar negeri. Jaringan penjualan kita kalebu China, Eropa, Amerika Utara & Selatan, Timur Tengah, Afrika lan Asia.

Sugeng rawuh pelanggan saka kabeh ndonya kanggo ngunjungi pabrik kanggo nggawe hubungan kerja sama.

.

INFORMASI PERUSAHAAN

Taun Madeg 2002 Negara / Wilayah: Jiangxi / Hunan
Produk Utama. SPRING LEAF / U-BOLT / BUSHING Total Karyawan Ndhuwur 300 wong
Lini produksi 4 Output Produksi  4000TON / BULAN
Tandha Bisnis 2  com
Kita nganyari garis produksi kanthi peralatan otomatis sing nggawe kualitas luwih stabil.
Mesin muter mata otomatis Baris quenching otomatis Baris parabola otomatis
2 2 2

PASAR DUNYA

Kebijakan Sales Marketing: Ora Luwih Saka Loro Klien ing Pasar sing padha
Ing taun 2002, kita entuk pesanan pertama saka Indonesia. wiwit iku perusahaan kita mlebu pasar Asia Kidul. Nganti saiki, produk kami misuwur ing Thailand Vietnam, Malaysia, Myanmar, Filipina, Singapura, Kamboja lsp. Produk sing biasane digunakake kanggo Toyota Hilux Pick Up, Isuzu, Hino. UD, FOSO lsp.
Ing taun 2005, kita mlebu pasar Timur Tengah, Kita entuk hubungan bisnis sing apik karo klien saka Arab Saudi, Emirat, lraq, Suriah., Yemen. Saben wulan, kita adol akeh spring spring trailer lan spring kanggo Volvo F12, Mercedes Actros. Man, Scania lsp.
Ing taun 2007, kita mlebu pasar Rusia kanthi rega sing kompetitif. Lan sawise iku uga entuk pesanan saka Ukraina lan Balarus.
Ing taun 2010, Kita mlebu kontrak jual eksklusif karo klien Amerika sing minangka merek terkenal ing pasar saham musim semi AS. Kita ngasilake musim semi trailer jinis Tra, MACK Spring, spring suspensi Hendeson Etc
Ing taun 2011, kita lelungan menyang Prancis, Italia, Spanyol. lan entuk pesenan spring leaf kanggo truk trailer trailer sing produk khas ing negara kasebut.
Wiwit taun 2002, Kita wis ngladeni luwih saka 120 klien udakara 85 negara.
Pangsa Pasar
CINA EURO BARAT EURO TIMUR ASIA Kidul AMERIKA UTARA AMERIKA SELATAN OCEANIA AFRIKAN
15,00% 5,00% 15,00% 20,00% 5,00% 10,00% 8,00% 12,00%
 ditu

NILAI PERUSAHAAN

MISI PERUSAHAAN: Dadi panyedhiya sing paling dipercaya
Kita seneng kesempatan sing bisa dipercaya saka klien. lan nilai kapercayan ing operasi manajemen kita.
NILAI: RESEP-RESPECT-SHARE
Nindakake kapercayan kanthi saben cara kanggo Menehi rasa hormat saka klien lan nuduhake saben liyane.