Kita nyuplai bahan bermutu 10,9 baja

Katrangan singkat:

Ukuran 3/8 * 2.3 / 4 * 6 " Formulir 2
Saben bobot 0,25KGS Materi 40Cr
Sasmita 10.9 Komponen samberan / perkakas / mesin cuci

Detail Produk

Tag Produk

Kita duwe diameter batang lengkap: M10-M36, Kita bisa nindakake biji 4,8, 6.8, 8.8, 10.9. Kita uga bisa nggawe utas ing BSW, BSF, UNC, UNF.

Produk kami kontrol kualitas tinggi kanthi lini produksi canggih, Kita ana ing posisi sing apik ora mung kanggo nyedhiyakake rega berkualitas lan kompetitif, nanging uga layanan penjualan sing apik banget, insinyur sing wis terlatih kanthi apik bakal menehi dhukungan teknis.

Kita entuk sertifikasi ISO9001, produk entuk saran barang saka pelanggan.

Pesenan nyoba cilik bisa ditampa, conto kasedhiya.

Kita bakal nyedhiyakake gambar teknis kanggo pelanggan kanggo mriksa kabeh rincian, Kita duwe bagean inspeksi kualitas profesional sing bakal mriksa saben produk sadurunge dikirim lan menehi laporan inspeksi menyang pelanggan. Kita uga bisa mbantu para pelanggan ngatur kabeh prekara kanggo pangiriman kiriman.

FAQ

P1: Bahan apa sing bisa diwenehake kanggo ubolt?

A: Kita nggunakake baja ringan, 1035steel, 1045steel, 40Cr (HRC).

P2: Suwene wektu pengiriman sampeyan?

A: 20-40 dina sawise nampa setoran

P3: Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

A: TT lan LC nalika ndeleng

P4: Apa sing dikemas?

A: Kemasan batin: 1 pc / kantong plastik, Kemasan luar: Netural standar + palet kayu ,, utawa kemasan miturut sarat sampeyan.

P5: Kepiye babagan permukaan rampung?

A: Cat panggangan, Oksida Ireng, Dilapisi Seng, Fosfat, Elektroforesis, Poles, lsp.

P6: Pira warna kanggo lumahing sing bisa sampeyan lakoni?

A: Ireng, abang, emas, wesi oksida abang, abu-abu, ijo tuwa, biru langit, Botticino, utawa miturut sarat sampeyan.

Tabel Comparison Formulir

4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •