TRA-2732 spring trailer part leaf leaf parabolic spring spring

Katrangan singkat:

Bagean NO. TRA-2732 JC NO. JCBHZA0227
Spesifikasi 75 * 11/13 (mm) Model Trailer Hutchens
Materi SUP9 / 55Cr3 / SAE5160H MOQ 50 SETS
Pelabuhan Shanghai / Xiamen / Ningbo Bayaran T / T, L / C, D / P
Wektu Lead 20-30 dina Jaminan 12 wulan

Detail Produk

Tag Produk

Assy spring iki digunakake ing Amerika babagan trailer.

Spesifikasi Pangukuran Musim Semi

Sakabehe 8 glathi, 1-7 agul-agul Jembar (mm) * Kandel (mm): 75 * 13, 8 kasebutth agul-agul: 75 * 11, Pangukuran Akhir nganti Pungkasan 1096 mm (Pangukuran Panjang Gratis), kisaran Toleransi ±3mm, Pangukuran Lengkungan Gratis 73mmRentang toleransi + 6mm, Pengukuran Lengkung Bebas B sisih 73mm, kisaran Toleransi + 6mm, Lurus tengah 203mm.

Kabeh data dipikolehi kanthi ngukur produk pametumu sing anyar.

tuzhi

Karakteristik Spring Spring Leaf TRA2732

1. TRA2732 LEAF SPRING tumindak minangka sesambungan kanggo nyekel poros ing posisi lan mula hubungane kapisah ora prelu. Iki nggawe konstruksi suspensi dadi gampang lan kuwat.

2. Amarga posisi poros ditindakake dening spring godhong, mula ora nguntungake nggunakake spring alus yaiku spring kanthi pancet spring low.

3. Mula, jinis suspensi iki ora nyedhiyakake kenyamanan nunggang mobil. Gesekan antar-godhong ing antarane sumber godhong mengaruhi kenyamanan nunggang.

4. Cepet lan torsi rem nyebabake angin munggah lan geter. Uga munggah angin nyebabake jongkok mburi-mburi lan nyilem irung.

5. Gesekan antar-lembab nyebabake gerakan musim semi lan nyuda rebound, nganti penyerap kejut digunakake kanthi wiyar minangka kauntungan sing gedhe tinimbang spring heliks.

Katalog Spring Leaf Kanggo Pasar Amerika

1

Poin Tombol Tetep Kualitas Dhuwur

1) Matriks mentah.
Kandel kurang saka 20mm. kita milih SUP9 / 55Cr3 / SAE5160H minangka bahan produk
Kandel saka 20-30mm. wE milih SUP11A / 50CrVA
Kandel luwih saka 30mm. Kita milih 51CrV4 minangka bahan baku
Kandel luwih saka 50mm. Kita milih 52CrMoV4 minangka bahan baku
2) Proses Quchenging
Kita kanthi ketat ngontrol temeprure baja udakara 800 derajat.
kita ngayunke spring ing lenga qenching ing 10 detik miturut kekandelan musim semi.
3) Dijupuk Peening.
Saben spring assmembing disetel ing ngisor stres.
Tes lemes bisa tekan luwih saka 150000 cycus
4) Lukisan
Saben godhong ana ing sangisore cataphoresis.
Uji semprotan uyah tekan 500 jam

Proses Produksi

material-cutting

1. Nglereni Bahan

Edge-Cutting

4. Nglereni Edge

Stress-Peening

7.Sens Peening

Punching

2.Punching

Quenching

5. Quenching

Assembling

8. Ngumpulake

Eye-Rolling

3. Rolling Mripat

Tempering

6.Tempering

Painting

9. Paint

FAQ

P1: Apa jinis spring godhong sing bisa ngasilake?

A: Kita bisa ngasilake macem-macem jinis spring ing pasar. utamane ing sumber parabola.

P2: Bahan apa sing bisa diwenehake kanggo musim semi?

A: Bahan bahan kita kudu SUP9 / SUP9A / SUP11A / 51CrV4 / 52CrMoV4 / malah 55Cr3 lan SAE5160H uga.

P3: Suwene wektu pengiriman sampeyan?

A: 20-40 dina Yen stok bahan cukup udakara 20 dina. yen ora, bakal 40 dina

P4: Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

A: TT lan LC nalika ndeleng

P5: Apa kemasane?

A: Ora ana palet kayu fumigasi. kita uga bisa ngemas miturut apa sing sampeyan panjaluk yen cukup.

P6: Kepiye babagan permukaan rampung?

A: lapisan elektroforesis (ireng, abang, abu-abu, utawa minangka panjaluk pelanggan)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •