Produsen profesional spring spring parabolic leaf kanggo Nissan

Katrangan singkat:

Bagean NO. 54010-Z3007-FA JC NO. JCBHZA0242
Spesifikasi 90 * 12 (mm) Model Nissan
Materi SUP9 / 55Cr3 MOQ 50 SETS
Pelabuhan Shanghai / Xiamen / Ningbo Bayaran T / T, L / C, D / P
Wektu Lead 20-30 dina Jaminan 12 wulan

Detail Produk

Tag Produk

Assy musim semi iki digunakake kanggo truk NISSAN.

Spesifikasi Pangukuran Musim Semi

Sakabehe 9 glathi, 1-9 agul-agul Jembar (mm) * Kandel (mm): 90 * 12, Ukur Mripat nganti Mripat 1550 mm (Pangukuran Panjang Gratis), kisaran Toleransi ing njero ±3mm 2 pcs biametal bushesØ30 * Ø36 * 88 teka kanggo nginstal mata spring, 2-7 agul-agul taperred.

Pengukuran Lengkungan Gratis (deleng gambar) 120.5mm, kisaran Toleransi ing njero ±6 mm

Kabeh data dipikolehi kanthi ngukur produk pametumu sing anyar.

tuzhi

Spring Leaf Parabolic

Sejatine spring parabolic minangka spring sing kasusun saka rong godhong utawa luwih. Godhong mung ndemek ing tengah, sing dipasang ing poros lan ing sisih njaba, ing endi dipasangake ing kendaraan. Ing antarane rong titik kasebut, godhong aja nganti tutul kaya dene spring godhong konvensional.

Saben godhong nggambarake spring lengkap ing awake dhewe lan bakal tumindak kaya ngono. Kanggo ngaktifake spring leaf diruncing, wiwit saka tengah (kandel) nganti ujung njaba (lancip). Tapering iki minangka parabolic, tegese saben sentimeter (utawa inci) kekandelane godhong mudhun kanthi jumlah sing ana gandhengane karo fungsi kotak sing dawane.

Iki bisa uga rumit nanging nyatane gampang banget. Saben godhong siji bakal duwe, kurang luwih, bentuk spring multi godhong lengkap lan saengga bisa ngatasi kekuwatan sing padha. Iki tegese spring parabolic sing ideal mung duwe siji godhong, nanging musim semi "godhong mono" iki bakal duwe rasio artikulasi / bobot sing winates banget amarga tekanan internal sing dhuwur saengga spring parabolic godhong 2 utawa 3 bisa mbagi tekanan kanthi luwih merata nyebrang godhong liya lan mula gerakane luwih akeh bisa digunakake. Mula, kita ngrancang sumber godhong 2 lan 3. Alesan liya kanggo nambah jumlah godhong ing spring parabolic yaiku kanggo nambah tarif (kapasitas muatan). Amarga saben godhong minangka siji spring, kita bisa nambah utawa njupuk godhong tanpa kompromi kekuwatane godhong kasebut. Dadi, umpamane, kita duwe spring mburi 3 godhong lan nambah siji godhong sing padha tarif bakal munggah udakara 30% sing artine kapasitas muatan mundhak +/- 30% (gumantung saka efek belenggu)

Poin Tombol Tetep Kualitas Dhuwur

1) Matriks mentah.
Kandel kurang saka 20mm. kita milih SUP9 / 55Cr3 / SAE5160H minangka bahan produk
Kandel saka 20-30mm. wE milih SUP11A / 50CrVA
Kandel luwih saka 30mm. Kita milih 51CrV4 minangka bahan baku
Kandel luwih saka 50mm. Kita milih 52CrMoV4 minangka bahan baku
2) Proses Quchenging
Kita kanthi ketat ngontrol temeprure baja udakara 800 derajat.
kita ngayunke spring ing lenga qenching ing 10 detik miturut kekandelan musim semi.
3) Dijupuk Peening.
Saben spring assmembing disetel ing ngisor stres.
Tes lemes bisa tekan luwih saka 150000 cycus
4) Lukisan
Saben godhong ana ing sangisore cataphoresis.
Uji semprotan uyah tekan 500 jam

Proses Produksi

material-cutting

1. Nglereni Bahan

Edge-Cutting

4. Nglereni Edge

Stress-Peening

7.Sens Peening

Punching

2.Punching

Quenching

5. Quenching

Assembling

8. Ngumpulake

Eye-Rolling

3. Rolling Mripat

Tempering

6.Tempering

Painting

9. Paint

FAQ

P1: Apa jinis spring godhong sing bisa ngasilake?

A: Kita bisa ngasilake macem-macem jinis spring ing pasar. utamane ing sumber parabola.

P2: Bahan apa sing bisa diwenehake kanggo musim semi?

A: Bahan bahan kita kudu SUP9 / SUP9A / SUP11A / 51CrV4 / 52CrMoV4 / malah 55Cr3 lan SAE5160H uga.

P3: Suwene wektu pengiriman sampeyan?

A: 20-40 dina Yen stok bahan cukup udakara 20 dina. yen ora, bakal 40 dina

P4: Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

A: TT lan LC nalika ndeleng

P5: Apa kemasane?

A: Ora ana palet kayu fumigasi. kita uga bisa ngemas miturut apa sing sampeyan panjaluk yen cukup.

P6: Kepiye babagan permukaan rampung?

A: lapisan elektroforesis (ireng, abang, abu-abu, utawa minangka panjaluk pelanggan)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •