OEM 55-031 Trailer musim semi bagean trailer kanggo pasar Amerika

Katrangan singkat:

Bagean NO. 55-031 JC NO. JCBHZA0090
Spesifikasi 76 * 12/13 (mm) Model Internasional
Materi SUP9 / 55Cr3 / SAE5160H Bayaran T / T, L / C, D / P
MOQ 50 SETS Wektu Lead 20-30 dina
Pelabuhan Shanghai / Xiamen / Ningbo Jaminan 12 wulan

Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi Pangukuran Musim Semi

Sakabehe 13 lading, 1st agul-agul Jembar (mm) * Kandel (mm): 76 * 13, jembaré 2-13 jembaré (mm) * Kandel (mm): 76 * 12, Pangukuran Akhir nganti Pungkasan 1536 mm (Pengukuran Panjang Gratis), kisaran Toleransi ing njero± 3mm 1 pcs biametal bushesØ32 * Ø38 * 74 teka kanggo nginstal mata musim semi.

Pengukuran Lengkungan Gratis (deleng gambar) 159mm, sawetara Toleransi ing njero ±3mm

Kabeh data dipikolehi kanthi ngukur produk pametumu sing anyar.

tuzhi

Truk Internasional

Navistar International Corporation Biyen Perusahaan Harvester Internasional minangka perusahaan American Holding sing duwe pabrikan truk komersial merek Internasional.

Kelas 5: TerraStar Internasional, 4300 seri.

Kelas 6: DuraStar Internasional, seri 4400, Navistar Internasional (4600.400.400), Harvester Internasional (S-1600, S-1700, S-1800, S-1900, S-2000)

Kelas 7: International Navistar (S-2200 hood-wide-hood-wide-cab, S-2500 long-hood, S-2600 long hood-set back back-back porce), International Navistar (8100,8200), DuraStar 7600 series.

Kelas 8: ProStar, 9000 seri (9100,9200i, 9400i, 9900i, 9900ix), LoneStar, 8000 seri (8500,8600), TranStar, PayStar (5500.5600.5900-SFA "SET FRONT AXLE", 5900-SBA " SET AXLE BACK ”), WorkStar 7300.7400.700.770.700, DuraStar 4300/4400 6x4.

Katalog Spring Daun Truk Internasional

Bagean NO.

ASSY

W * T (mm)

Saben Bobot (kg)

55-031

13L

76 * 12/13

70.1

55-035

14L

75 * 13

87.9

55-035HD

14L

76 * 13/15

108.8

55-037

4L

76 * 9/10

16.6

55-041

14L

76 * 9/12/13

75.8

55-1197

13L

76 * 10/12/13

76.6

55-029

14L

76 * 11/12/13

79.9

 Ing ndhuwur iku mung bagean saka katalog, yen sampeyan duwe panjaluk truk liyane ing Amerika, kayata seri TRA, Hendrickson, Freightliner, GMC, MACK, KENWORTH, Kirimake priksaan menyang kita, bakal menehi rega paling apik kanggo sampeyan .

Poin Tombol Tetep Kualitas Dhuwur

1) Matriks mentah.
Kandel kurang saka 20mm. kita milih SUP9 / 55Cr3 / SAE5160H minangka bahan produk
Kandel saka 20-30mm. wE milih SUP11A / 50CrVA
Kandel luwih saka 30mm. Kita milih 51CrV4 minangka bahan baku
Kandel luwih saka 50mm. Kita milih 52CrMoV4 minangka bahan baku
2) Proses Quchenging
Kita kanthi ketat ngontrol temeprure baja udakara 800 derajat.
kita ngayunke spring ing lenga qenching ing 10 detik miturut kekandelan musim semi.
3) Dijupuk Peening.
Saben spring assmembing disetel ing ngisor stres.
Tes lemes bisa tekan luwih saka 150000 cycus
4) Lukisan
Saben godhong ana ing sangisore cataphoresis.
Uji semprotan uyah tekan 500 jam

Proses Produksi

material-cutting

1. Nglereni Bahan

Edge-Cutting

4. Nglereni Edge

Stress-Peening

7.Sens Peening

Punching

2.Punching

Quenching

5. Quenching

Assembling

8. Ngumpulake

Eye-Rolling

3. Rolling Mripat

Tempering

6.Tempering

Painting

9. Paint

FAQ

P1: Apa jinis spring godhong sing bisa ngasilake?

A: Kita bisa ngasilake macem-macem jinis spring ing pasar. utamane ing sumber parabola.

P2: Bahan apa sing bisa diwenehake kanggo musim semi?

A: Bahan bahan kita kudu SUP9 / SUP9A / SUP11A / 51CrV4 / 52CrMoV4 / malah 55Cr3 lan SAE5160H uga.

P3: Suwene wektu pengiriman sampeyan?

A: 20-40 dina Yen stok bahan cukup udakara 20 dina. yen ora, bakal 40 dina

P4: Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

A: TT lan LC nalika ndeleng

P5: Apa kemasane?

A: Ora ana palet kayu fumigasi. kita uga bisa ngemas miturut apa sing sampeyan panjaluk yen cukup.

P6: Kepiye babagan permukaan rampung?

A: lapisan elektroforesis (ireng, abang, abu-abu, utawa minangka panjaluk pelanggan)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane