OEM 46-1189 Spring leaf suspensi trailer kanggo pasar Amerika

Katrangan singkat:

Bagean NO. 46-1189 JC NO. JCBHZA0087
Spesifikasi 76 * 9/11/12/15 (mm) Model Pengangkut barang
Materi SUP9 / 55Cr3 / SAE5160H Bayaran T / T, L / C, D / P
MOQ 50 SETS Wektu Lead 20-30 dina
Pelabuhan Shanghai / Xiamen / Ningbo Jaminan 12 wulan

Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi Pangukuran Musim Semi

Sakabehe 13 lading, 1-8 agul-agul Jembar (mm) * Kandel (mm): 76 * 15, 9-10 agul-agul Jembar (mm) * Kandel (mm): 76 * 12, 11th 13th agul-agul 76 * 9, 12th agul-agul 76 * 11, pungkasan nganti pungkasan Pangukuran 1500 mm (Pangukuran Panjang Gratis), kisaran Toleransi ing njero ±3mm 1 pcs bushes biametal355 41 * 74 teka kanggo nginstal mata musim semi.

Pengukuran Lengkungan Gratis (deleng gambar) 76.2mm, sawetara Toleransi ing njero ±3,2 mm

Kabeh data dipikolehi kanthi ngukur produk pametumu sing anyar.

tuzhi

Pengangkutan Freightliner Ngenalake

Truk Freightliner minangka pabrikan truk Amerika, utamane dikenal kanthi truk diesel kelas tugas berat sing ditawakake, truk kelas 5-7 lan saiki dadi bagean saka Truk daimler Amerika Utara, LLC.

Kelas8: Seri FLA (FLA, FLA-104, FLA-104-64, FLA-75, FLA-7542T, FLA-8662, FLA-8664T, FLA-9664, FLA-9664T), FLB, FLB-100-42T , FLB-104-64, FLB-9664) FLT-Series (FLT, FLT-6442, FLT-9664, FLT-7564), Argosy, FLC-Series (FLC.FLC-112 / 112-62-ST / 120 / 120-64-T), 108SD-AB, 114SD-AB, 114SD-AF, Seri Kelas (Klasik / XL), C-Series (Cascadia (ca125), Abad (C120, Kelas S / T), Columbia (CL120) , Coronado (CC132, SD), FLD-Series (FLD / 112/120 42 S / 120-64 ST / 120-64 T / 120-HD / 120-SD / 120-SFFA / 132-64T-Classic-XL / SD)

Jiachuang Leaf Springs Advantage

01. Ora masalah Rust + Nggoleki sing sampurna

Cara:

>> Godhong tunggal nganggo lukisan elektroforetik (Opsional)

>> Sembling spring kanthi lukisan elektrostatik (Opsional)

Keuntungan kanggo pelanggan

>> Pengujian semprotan uyah> 500 jam ngalahake level industri umume 200 jam, aja ana kemungkinan karat

>> Katon sampurna - lukisan seragam, lukisan lengkap, ora ana goresan

 

02. Pra-shot-peening

Cara:

>> Gawe shot peening kanthi kapasitas dirating

Keuntungan kanggo pelanggan

>> 180.000 kaping urip lemes ngalahake level umume 150.000 kali;

>> metokake kapasitas sing luwih abot lan gunakake wektu luwih suwe;

 

03. Pra-pencet banjur atur

Cara:

>> Gawe prapencet kanthi kapasitas dirating

>> Pilih camber nganggo komputer

Keuntungan kanggo pelanggan

>> Dijamin kamar sing cukup lan tetep toleransi paling sithik,

>> Pilih spring leaf sing kamarane durung mumpuni

Poin Tombol Tetep Kualitas Dhuwur

1) Matriks mentah.
Kandel kurang saka 20mm. kita milih SUP9 / 55Cr3 / SAE5160H minangka bahan produk
Kandel saka 20-30mm. wE milih SUP11A / 50CrVA
Kandel luwih saka 30mm. Kita milih 51CrV4 minangka bahan baku
Kandel luwih saka 50mm. Kita milih 52CrMoV4 minangka bahan baku
2) Proses Quchenging
Kita kanthi ketat ngontrol temeprure baja udakara 800 derajat.
kita ngayunke spring ing lenga qenching ing 10 detik miturut kekandelan musim semi.
3) Dijupuk Peening.
Saben spring assmembing disetel ing ngisor stres.
Tes lemes bisa tekan luwih saka 150000 cycus
4) Lukisan
Saben godhong ana ing sangisore cataphoresis.
Uji semprotan uyah tekan 500 jam

Proses Produksi

material-cutting

1. Nglereni Bahan

Edge-Cutting

4. Nglereni Edge

Stress-Peening

7.Sens Peening

Punching

2.Punching

Quenching

5. Quenching

Assembling

8. Ngumpulake

Eye-Rolling

3. Rolling Mripat

Tempering

6.Tempering

Painting

9. Paint

FAQ

P1: Apa jinis spring godhong sing bisa ngasilake?

A: Kita bisa ngasilake macem-macem jinis spring ing pasar. utamane ing sumber parabola.

P2: Bahan apa sing bisa diwenehake kanggo musim semi?

A: Bahan bahan kita kudu SUP9 / SUP9A / SUP11A / 51CrV4 / 52CrMoV4 / malah 55Cr3 lan SAE5160H uga.

P3: Suwene wektu pengiriman sampeyan?

A: 20-40 dina Yen stok bahan cukup udakara 20 dina. yen ora, bakal 40 dina

P4: Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

A: TT lan LC nalika ndeleng

P5: Apa kemasane?

A: Ora ana palet kayu fumigasi. kita uga bisa ngemas miturut apa sing sampeyan panjaluk yen cukup.

P6: Kepiye babagan permukaan rampung?

A: lapisan elektroforesis (ireng, abang, abu-abu, utawa minangka panjaluk pelanggan)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane