OEM 43-698 bagean spring truk bagean spring karo bushings

Katrangan singkat:

Bagean NO. 43-698 JC NO. JCBHZA0085
Spesifikasi 100 * 11/13/14 (mm) Model Ford
Materi SUP9 / 55Cr3 / SAE5160H Bayaran T / T, L / C, D / P
MOQ 50 SETS Wektu Lead 20-30 dina
Pelabuhan Shanghai / Xiamen / Ningbo Jaminan 12 wulan

Detail Produk

Tag Produk

Assy musim semi iki digunakake ing Amerika kanggo truk tugas berat.

Spesifikasi Pangukuran Musim Semi

Sakabehe 9 lading, 1 pc piring Piring, 1-4 lebar Lebar (mm) * Kandel (mm): 100 * 14, 5-6 agul Jembar (mm) * Kandel (mm): 100 * 13, 7-9 agul-agul 100 * 11, Pangukuran Mripat karo Mripat 1371 mm (Pangukuran Panjang Gratis), kisaran Toleransi ing njero ±3mm 2 pcs biametal bushesØ32 * Ø38 * 98 teka kanggo nginstal mata musim semi.

Pengukuran Lengkungan Gratis (deleng gambar) 109.5mm, sawetara Toleransi ing njero ±3mm

Kabeh data dipikolehi kanthi ngukur produk pametumu sing anyar.

tuzhi

NO.Godhong

W&T (mm)

Dawa (mm)

Saben Bobot (kg)

Bobot Asyur (kg)

1

100 * 14

635 + 736

18.44

82.2

2

100 * 14

635 + 736

17.41

3

100 * 14

486 + 562

11.89

4

100 * 14

400 + 460

9.45

5

100 * 13

336 + 390

7.86

6

100 * 13

273 + 317

6.02

7

100 * 11

203 + 235

3.78

8

100 * 11

165 + 190

3.07

9

100 * 11

120 + 130

2.16

Truk Ford Ngenalake

Ford F / L-Series minangka seri truk pickup ukuran gedhe lan tugas berat saka Ford Motor Company sing wis didol terus-terusan wiwit taun 1948 nganti saiki kanggo F-series lan nganti 1988 kanggo L-series.

Kelas 1: F-100, F-101, F-102, F-103, F-104, F-105, F-106, F-107, F-108, F-109, F-10N, F-110 , F-111.

Kelas 2: F-112, F-113, F-140, F-141, F-142, F-143, F-150, F-151, F-250, F-250XLT, F-250HD, F250, F251 , F252, F253, F254, F255, F256, F257, F258, F259, F260, F261, F262, F263, F264, F265, F266 (Cathetan: model sing digawe taun 1972-1979: F350, F351, F352, F353, F354, F355, F356, F357, F358, F359)

Kelas 3: F-350, F-360

Kelas 4: F-450

Kelas 5: F-550

Kelas 6: F-650
Kelas 7: seri L-600 / L-6000, seri L-700 / L-7000

Kelas 7: seri L-800 / L-8000, seri L-900 / L-9000

Poin Tombol Tetep Kualitas Dhuwur

1) Matriks mentah.
Kandel kurang saka 20mm. kita milih SUP9 / 55Cr3 / SAE5160H minangka bahan produk
Kandel saka 20-30mm. wE milih SUP11A / 50CrVA
Kandel luwih saka 30mm. Kita milih 51CrV4 minangka bahan baku
Kandel luwih saka 50mm. Kita milih 52CrMoV4 minangka bahan baku
2) Proses Quchenging
Kita kanthi ketat ngontrol temeprure baja udakara 800 derajat.
kita ngayunke spring ing lenga qenching ing 10 detik miturut kekandelan musim semi.
3) Dijupuk Peening.
Saben spring assmembing disetel ing ngisor stres.
Tes lemes bisa tekan luwih saka 150000 cycus
4) Lukisan
Saben godhong ana ing sangisore cataphoresis.
Uji semprotan uyah tekan 500 jam

Proses Produksi

material-cutting

1. Nglereni Bahan

Edge-Cutting

4. Nglereni Edge

Stress-Peening

7.Sens Peening

Punching

2.Punching

Quenching

5. Quenching

Assembling

8. Ngumpulake

Eye-Rolling

3. Rolling Mripat

Tempering

6.Tempering

Painting

9. Paint

FAQ

P1: Apa jinis spring godhong sing bisa ngasilake?

A: Kita bisa ngasilake macem-macem jinis spring ing pasar. utamane ing sumber parabola.

P2: Bahan apa sing bisa diwenehake kanggo musim semi?

A: Bahan bahan kita kudu SUP9 / SUP9A / SUP11A / 51CrV4 / 52CrMoV4 / malah 55Cr3 lan SAE5160H uga.

P3: Suwene wektu pengiriman sampeyan?

A: 20-40 dina Yen stok bahan cukup udakara 20 dina. yen ora, bakal 40 dina

P4: Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

A: TT lan LC nalika ndeleng

P5: Apa kemasane?

A: Ora ana palet kayu fumigasi. kita uga bisa ngemas miturut apa sing sampeyan panjaluk yen cukup.

P6: Kepiye babagan permukaan rampung?

A: lapisan elektroforesis (ireng, abang, abu-abu, utawa minangka panjaluk pelanggan)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •