MITSUBISHI suspensi Karet Bushing 2913NA-010

Katrangan singkat:

Bagean NO.

2913NA-010

Ukuran (mm) (Dhuwur * OD * ID)

70/80 * 45 * 16.5

Materi

NR + 35 # waja

Nggawe mobil

MITSUBISHI


Detail Produk

Tag Produk

Kita bisa ngasilake macem-macem jinis grumbulan, bushing kuningan, bushing tembaga, bushing wesi (10 # tabung digambar), bushing biametal (20 # baja + QSn6.5-0.1), bushing komposit (NR + 35 # waja), bushing Polyoxymethylene , Nylon bushing.

Jaminan Kualitas

Dhaptar Tes

Tes

Mesin uji tarik kanggo bahan karet

Nyoba kekuatan lan elongasi karet

Nuduhake tester atose

Atose karet

Mesin uji sepuh karet

Analisis kinerja karet ing suhu dhuwur

vulkameter

Nganalisis proses vulgarisasi

Telung mesin tes lemes

Tes keletihan toleransi telung saluran radial & aksial & torsional

Mesin uji tarik 10KNT

Akurasi kaku produk sing dhuwur

Mesin uji tarik 10KN

Kekakuan produk, kekuwatan bagean logam, tes kekirangan, dll.

Penguji atos Rockwell

Tes atose bagian logam

Kothak semprotan uyah

Tes semprotan uyah

OZT

Ketahanan ozon saka karet

Mesin abrasi akron

Coba karet resisting saka karet

Mesin uji geter frekuensi dhuwur

Nyoba kekakuan sing dinamis, kinerja vHVLI NVH, isolasi geter lsp.

FAQ

P1: Kepiye babagan MOQ kanggo Bushing?

A: 500 pcs saben.

P2: Suwene wektu pengiriman sampeyan?

A: 10-30 dina sawise nampa setoran

P3: Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

A: TT lan LC nalika ndeleng

P4: Apa sing dikemas?

A: Kemasan batin: 1 pc / kantong plastik, Kemasan luar: Standar netral + palet kayu, utawa kemasan miturut sarat sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •