ISUZU Bagian Mobil suspensi Bushing 8-94408841 TFR

Katrangan singkat:

Bagean NO.

8-94408841 TFR

Ukuran (mm) (Dhuwur * OD * ID)

43/55 * 36 * 16

Materi

NR + 35 # waja

Nggawe Mobil

ISUZU


Detail Produk

Tag Produk

Kita bisa ngasilake jinis grumbulan, bushing kuningan, bushing tembaga, bushing wesi (10 # tabung digambar), bushing biametal (20 # baja + QSn6.5-0.1), bushing komposit (NR + 35 # waja), bushing Polyoxymethylene , Nylon bushing. 

Kepiye Cara Ngontrol Kualitas Produk?

Kabeh peralatan ing pabrik kanthi kualitas unggul, sing bisa njamin kualitas produk.

Sajrone proses pabrik, para insinyur lan buruh bakal tetep ana ing sandhinge peralatan, ngawasi pabrike produk.

Kabeh produk bakal mriksa kanthi ketat sadurunge dikemas lan dikirim menyang para pembeli.

Kepiye Tim lan Peralatan?

Ana insinyur sing duwe pengalaman lan akeh tenaga ahli ing pabrik kita.

Kita uga duwe tim pemasaran lan mitra saluran regional domestik kanggo pemasaran produk lan layanan sawise adol produk.

Minangka kanggo peralatan, kita nggunakake mesin canggih lan teknologi tinggi kanggo produksi supaya kualitas produksi.

FAQ

P1: Kepiye babagan MOQ kanggo Bushing?

A: 500 pcs saben.

P2: Suwene wektu pengiriman sampeyan?

A: 10-30 dina sawise nampa setoran

P3: Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

A: TT lan LC nalika ndeleng

P4: Apa sing dikemas?

A: Kemasan batin: 1 pc / kantong plastik, Kemasan luar: Standar netral + palet kayu, utawa kemasan miturut sarat sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •