Tanduran karet Suspensi Durable kanggo bagean Toyota

Katrangan singkat:

Bagean NO.

45146-38020

Ukuran (mm) (Dhuwur * OD * ID)

57 * 32 * 14

Materi

NR + 35 # waja

Model

TOYOTA


Detail Produk

Tag Produk

Kita bisa ngasilake macem-macem jinis grumbulan, bushing kuningan, bushing tembaga, bushing wesi (10 # tabung digambar), bushing biametal (20 # baja + QSn6.5-0.1), bushing komposit (NR + 35 # waja), bushing Polyoxymethylene , Nylon bushing.

Produk kami kontrol kualitas tinggi kanthi lini produksi canggih, Kita ana ing posisi sing apik ora mung kanggo nyedhiyakake rega berkualitas lan kompetitif, nanging uga layanan penjualan sing apik banget, insinyur sing wis terlatih kanthi apik bakal menehi dhukungan teknis.

Kita entuk sertifikasi ISO9001, produk entuk saran barang saka pelanggan.

Pesenan nyoba cilik bisa ditampa, conto kasedhiya.

Kita bakal nyedhiyakake gambar teknis kanggo pelanggan kanggo mriksa kabeh rincian, Kita duwe bagean inspeksi kualitas profesional sing bakal mriksa saben produk sadurunge dikirim lan menehi laporan inspeksi menyang pelanggan. Kita uga bisa mbantu para pelanggan ngatur kabeh prekara kanggo pangiriman kiriman.

FAQ

P1: Kepiye babagan MOQ kanggo Bushing?

A: 500 pcs saben.

P2: Suwene wektu pengiriman sampeyan?

A: 10-30 dina sawise nampa setoran

P3: Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

A: TT lan LC nalika ndeleng

P4: Apa sing dikemas?

A: Kemasan batin: 1 pc / kantong plastik, Kemasan luar: Standar netral + palet kayu, utawa kemasan miturut sarat sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •