Produsen China nyuplai Bushing suspensi otomatis Suku Cadang Mobil

Katrangan singkat:

Bagean NO.

 7L0412333

Ukuran (mm) (Dhuwur * OD * ID)

59.8 / 74 * 46 * 14.2

Materi

NR + 35 # waja

Nggawe mobil

AUDI


Detail Produk

Tag Produk

Kita bisa ngasilake macem-macem jinis grumbulan, bushing kuningan, bushing tembaga, bushing wesi (10 # tabung digambar), bushing biametal (20 # baja + QSn6.5-0.1), bushing komposit (NR + 35 # waja), bushing Polyoxymethylene , Nylon bushing.

Kauntungan Kita

Desain bushing / karet bushing logam ndhukung jajaran, stabilitas, lan daya tahan sing tepat.

Diproduksi ing fasilitas sing disertifikasi IATF16949 kanggo njamin kualitas tinggi sing konsisten.

Premium, komponen aftermarket berkualitas tinggi.

Direkayasa kanggo nyukupi pangarepan sampeyan babagan pas, wujud, lan fungsi.

FAQ

P1: Kepiye babagan MOQ kanggo Bushing?

A: 500 pcs saben.

P2: Suwene wektu pengiriman sampeyan?

A: 10-30 dina sawise nampa setoran

P3: Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

A: TT lan LC nalika ndeleng

P4: Apa sing dikemas?

A: Kemasan batin: 1 pc / kantong plastik, Kemasan luar: Standar netral + palet kayu, utawa kemasan miturut sarat sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •