AUDI Bagian Mobil suspensi Bushing 7L0505323A

Katrangan singkat:

Bagean NO.

7L0505323A

Ukuran (mm) (Dhuwur * OD * ID)

30/40 * 44 * 12.2

Materi

NR + 35 # waja

Nggawe mobil

AUDI


Detail Produk

Tag Produk

Kita bisa ngasilake macem-macem jinis grumbulan, bushing kuningan, bushing tembaga, bushing wesi (10 # tabung digambar), bushing biametal (20 # baja + QSn6.5-0.1), bushing komposit (NR + 35 # waja), bushing Polyoxymethylene , Nylon bushing.

Produk kami kontrol kualitas tinggi kanthi lini produksi canggih, Kita ana ing posisi sing apik ora mung kanggo nyedhiyakake rega berkualitas lan kompetitif, nanging uga layanan penjualan sing apik banget, insinyur sing wis terlatih kanthi apik bakal menehi dhukungan teknis.

Kita entuk sertifikasi ISO9001, produk entuk saran barang saka pelanggan.

Pesenan nyoba cilik bisa ditampa, conto kasedhiya.

Apa Kita Bisa Nggawe Produk Liyane?

Ya, mesthi wae.

Insinyur lan buruh kita trampil lan duwe pengalaman. Kanthi gambar, gambar utawa informasi liyane sing diwenehake, kita bisa nggawe mode banjur nggawe produk sing pas kanggo sampeyan.

Layanan Apa sing Disedhiyakake?

Kind Sadurunge Layanan

Yen sampeyan ora kenal karo produk kasebut, kita duwe insinyur sing duwe pengalaman kanggo mulang babagan cara nggunakake lan njaga produk, kanggo nerangake babagan proses produksi.

Tim Penjualan sing Pengalaman

Anggota sales kita kabeh wis trampil lan duwe pengalaman, dheweke ngerti babagan perdagangan internasional kanthi apik, mula sampeyan bisa bebas saka akeh masalah.

Sawise Layanan Sales

Garansi setaun kabeh produk diwenehake ing perusahaan kita. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan produk, kita bakal menehi layanan sing tepat wektu.

Kualitas Paling Apik

Kita profesional ing kontrol kualitas lan ngasilake manajemen. Ora ana upaya kanggo nyedhiyakake produk sing apik banget

FAQ

P1: Kepiye babagan MOQ kanggo Bushing?

A: 500 pcs saben.

P2: Suwene wektu pengiriman sampeyan?

A: 10-30 dina sawise nampa setoran

P3: Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

A: TT lan LC nalika ndeleng

P4: Apa sing dikemas?

A: Kemasan batin: 1 pc / kantong plastik, Kemasan luar: Standar netral + palet kayu, utawa kemasan miturut sarat sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •