43-1199 bagean suspensi truk musim semi daun samll

Katrangan singkat:

Bagean NO. 43-1199 JC NO. JCBHZA0078
Spesifikasi 63 * 8/9/15 (mm) Model Ford
Materi SUP9 / 55Cr3 / SAE5160H Bayaran T / T, L / C, D / P
MOQ 50 SETS Wektu Lead 20-30 dina
Pelabuhan Shanghai / Xiamen / Ningbo Jaminan 12 wulan

Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi Pangukuran Musim Semi

Sakabehe 4 glathi, bantalan 3 pc ing agul-agul, bantalan silencer 6 pcs, sing 1st agul-agul Jembar (mm) * Kandel (mm): 63 * 9, 2-3 agul-agul Jembar (mm) * Kandel (mm): 63 * 8, 4th agul-agul 63 * 15, Pangukuran Mripat karo Mripat 1486 mm (Pangukuran Dawa Gratis), kisaran Toleransi ing njero ±3mm

Pengukuran Lengkungan Gratis (deleng gambar) 217mm, sawetara Toleransi ing njero ±5mm

Kabeh data dipikolehi kanthi ngukur produk pametumu sing anyar.

tuzhi

NO.Godhong

W&T (mm)

Dawa (mm)

Saben Bobot (kg)

Bobot Asyur (kg)

1

63 * 9

670 + 816

7.75

22

2

63 * 8

572 + 699

5.03

3

63 * 8

457 + 559

4.22

4

63 * 15

337 + 413

4,55

Truk Ford Ngenalake

Ford F / L-Series minangka seri truk pickup ukuran gedhe lan tugas berat saka Ford Motor Company sing wis didol terus-terusan wiwit taun 1948 nganti saiki kanggo F-series lan nganti 1988 kanggo L-series.

Kelas 1: F-100, F-101, F-102, F-103, F-104, F-105, F-106, F-107, F-108, F-109, F-10N, F-110 , F-111.

Kelas 2: F-112, F-113, F-140, F-141, F-142, F-143, F-150, F-151, F-250, F-250XLT, F-250HD, F250, F251 , F252, F253, F254, F255, F256, F257, F258, F259, F260, F261, F262, F263, F264, F265, F266 (Cathetan: model sing digawe taun 1972-1979: F350, F351, F352, F353, F354, F355, F356, F357, F358, F359)

Kelas 3: F-350, F-360

Kelas 4: F-450

Kelas 5: F-550

Kelas 6: F-650
Kelas 7: seri L-600 / L-6000, seri L-700 / L-7000

Kelas 7: seri L-800 / L-8000, seri L-900 / L-9000

Poin Tombol Tetep Kualitas Dhuwur

1) Matriks mentah.
Kandel kurang saka 20mm. kita milih SUP9 / 55Cr3 / SAE5160H minangka bahan produk
Kandel saka 20-30mm. wE milih SUP11A / 50CrVA
Kandel luwih saka 30mm. Kita milih 51CrV4 minangka bahan baku
Kandel luwih saka 50mm. Kita milih 52CrMoV4 minangka bahan baku
2) Proses Quchenging
Kita kanthi ketat ngontrol temeprure baja udakara 800 derajat.
kita ngayunke spring ing lenga qenching ing 10 detik miturut kekandelan musim semi.
3) Dijupuk Peening.
Saben spring assmembing disetel ing ngisor stres.
Tes lemes bisa tekan luwih saka 150000 cycus
4) Lukisan
Saben godhong ana ing sangisore cataphoresis.
Uji semprotan uyah tekan 500 jam

Proses Produksi

material-cutting

1. Nglereni Bahan

Edge-Cutting

4. Nglereni Edge

Stress-Peening

7.Sens Peening

Punching

2.Punching

Quenching

5. Quenching

Assembling

8. Ngumpulake

Eye-Rolling

3. Rolling Mripat

Tempering

6.Tempering

Painting

9. Paint

FAQ

P1: Apa jinis spring godhong sing bisa ngasilake?

A: Kita bisa ngasilake macem-macem jinis spring ing pasar. utamane ing sumber parabola.

P2: Bahan apa sing bisa diwenehake kanggo musim semi?

A: Bahan bahan kita kudu SUP9 / SUP9A / SUP11A / 51CrV4 / 52CrMoV4 / malah 55Cr3 lan SAE5160H uga.

P3: Suwene wektu pengiriman sampeyan?

A: 20-40 dina Yen stok bahan cukup udakara 20 dina. yen ora, bakal 40 dina

P4: Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

A: TT lan LC nalika ndeleng

P5: Apa kemasane?

A: Ora ana palet kayu fumigasi. kita uga bisa ngemas miturut apa sing sampeyan panjaluk yen cukup.

P6: Kepiye babagan permukaan rampung?

A: lapisan elektroforesis (ireng, abang, abu-abu, utawa minangka panjaluk pelanggan)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •