24T spring truk suspensi tugas sing abot

Katrangan singkat:

Bagean NO. 24T JC NO. JCBHZA0369
Spesifikasi 90 * 13/17 (mm) Model BPW
Materi SUP9 / 55Cr3 MOQ 50 SETS
Pelabuhan Shanghai / Xiamen / Ningbo Bayaran T / T, L / C, D / P
Wektu Lead 20-30 dina Jaminan 12 wulan

Detail Produk

Tag Produk

Assy musim semi iki digunakake ing Timur Tengah kanggo truk tugas berat.

Spesifikasi Pangukuran Musim Semi

Sakabehe 18 agul-agul, 1-2 agul-agul Jembar (mm) * Kandel (mm): 90 * 13, 3-18 agul-agul Jembar (mm) * Kandel (mm): 90 * 17, end to end Pengukuran 1740 mm (Pengukuran Panjang Gratis ), Sawetara Toleransi ing ±3mm

Pengukuran Lengkungan Gratis (deleng gambar) 100mm, kisaran Toleransi ing njero ±3mm

Kabeh data dipikolehi kanthi ngukur produk pametumu sing anyar.

tuzhi

Sistem Penundaan Bogie

Kanggo ngapikake getaran vertikal saka kreta kacepetan dhuwur sing digunakake ing Shinkansen, langkah-langkah kanggo nyuda getaran mobil-awak sing ditrapake lan cara desain sistem suspensi bogie diwenehake.

1
2

Kauntungan

01. Ora masalah Rust + Nggoleki sing sampurna

Cara:

>> Godhong tunggal nganggo lukisan elektroforetik (Opsional)

>> Sembling spring kanthi lukisan elektrostatik (Opsional)

Keuntungan kanggo pelanggan

>> Pengujian semprotan uyah> 500 jam ngalahake level industri umume 200 jam, aja ana kemungkinan karat

>> Katon sampurna - lukisan seragam, lukisan lengkap, ora ana goresan

 

02. Pra-shot-peening

Cara:

>> Gawe shot peening kanthi kapasitas dirating

Keuntungan kanggo pelanggan

>> 180.000 kaping urip lemes ngalahake level umume 150.000 kali;

>> metokake kapasitas sing luwih abot lan gunakake wektu luwih suwe;

 

03. Pra-pencet banjur atur

Cara:

>> Gawe prapencet kanthi kapasitas dirating

>> Pilih camber nganggo komputer

Keuntungan kanggo pelanggan

>> Dijamin kamar sing cukup lan tetep toleransi paling sithik,

>> Pilih spring leaf sing kamarane durung mumpuni

Poin Tombol Tetep Kualitas Dhuwur

1) Matriks mentah.
Kandel kurang saka 20mm. kita milih SUP9 / 55Cr3 / SAE5160H minangka bahan produk
Kandel saka 20-30mm. wE milih SUP11A / 50CrVA
Kandel luwih saka 30mm. Kita milih 51CrV4 minangka bahan baku
Kandel luwih saka 50mm. Kita milih 52CrMoV4 minangka bahan baku
2) Proses Quchenging
Kita kanthi ketat ngontrol temeprure baja udakara 800 derajat.
kita ngayunke spring ing lenga qenching ing 10 detik miturut kekandelan musim semi.
3) Dijupuk Peening.
Saben spring assmembing disetel ing ngisor stres.
Tes lemes bisa tekan luwih saka 150000 cycus
4) Lukisan
Saben godhong ana ing sangisore cataphoresis.
Uji semprotan uyah tekan 500 jam

Proses Produksi

material-cutting

1. Nglereni Bahan

Edge-Cutting

4. Nglereni Edge

Stress-Peening

7.Sens Peening

Punching

2.Punching

Quenching

5. Quenching

Assembling

8. Ngumpulake

Eye-Rolling

3. Rolling Mripat

Tempering

6.Tempering

Painting

9. Paint

FAQ

P1: Apa jinis spring godhong sing bisa ngasilake?

A: Kita bisa ngasilake macem-macem jinis spring ing pasar. utamane ing sumber parabola.

P2: Bahan apa sing bisa diwenehake kanggo musim semi?

A: Bahan bahan kita kudu SUP9 / SUP9A / SUP11A / 51CrV4 / 52CrMoV4 / malah 55Cr3 lan SAE5160H uga.

P3: Suwene wektu pengiriman sampeyan?

A: 20-40 dina Yen stok bahan cukup udakara 20 dina. yen ora, bakal 40 dina

P4: Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

A: TT lan LC nalika ndeleng

P5: Apa kemasane?

A: Ora ana palet kayu fumigasi. kita uga bisa ngemas miturut apa sing sampeyan panjaluk yen cukup.

P6: Kepiye babagan permukaan rampung?

A: lapisan elektroforesis (ireng, abang, abu-abu, utawa minangka panjaluk pelanggan)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •